Cisco

350-018v4
CCIE Security Exam (4.0)
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Question: 1
In order to reassemble IP fragments into a complete IP datagram, which three IP header fields are
referenced by the receiver? (Choose three.)
A. don't fragment flag
B. packet is fragmented flag
C. IP identification field
D. more fragment flag
E. number of fragments field
F. fragment offset field

Answer: C, D, F
Question: 2
Which VTP mode allows the Cisco Catalyst switch administrator to make changes to the VLAN
configuration that only affect the local switch and are not propagated to other switches in the VTP
domain?
A. transparent
B. server
C. client
D. local
E. pass-through

Answer: A
Question: 3
Which type of VPN is based on the concept of trusted group members using the GDOI key
management protocol?
A. DMVPN
B. SSLVPN
C. GETVPN
D. EzVPN
E. MPLS VPN
F. FlexVPN

Answer: C

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 2

Question: 4
Based on RFC 4890, what is the ICMP type and code that should never be dropped by the firewall to
allow PMTUD?
A. ICMPv6 Type 1 – Code 0 – no route to host
B. ICMPv6 Type 1 – Code 1 – communication with destination administratively prohibited
C. ICMPv6 Type 2 – Code 0 – packet too big
D. ICMPv6 Type 3 – Code 1 – fragment reassembly time exceeded
E. ICMPv6 Type 128 – Code 0 – echo request
F. ICMPv6 Type 129 – Code 0 – echo reply

Answer: C
Question: 5
A firewall rule that filters on the protocol field of an IP packet is acting on which layer of the OSI
reference model?
A. network layer
B. application layer
C. transport layer
D. session layer

Answer: A
Question: 6
Which layer of the OSI model is referenced when utilizing http inspection on the Cisco ASA to filter
Instant Messaging or Peer to Peer networks with the Modular Policy Framework?
A. application layer
B. presentation layer
C. network layer
D. transport layer

Answer: A
Question: 7

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 3

When a Cisco IOS Router receives a TCP packet with a TTL value less than or equal to 1, what will it
do?
A. Route the packet normally
B. Drop the packet and reply with an ICMP Type 3, Code 1 (Destination Unreachable, Host
Unreachable)
C. Drop the packet and reply with an ICMP Type 11, Code 0 (Time Exceeded, Hop Count Exceeded)
D. Drop the packet and reply with an ICMP Type 14, Code 0 (Timestamp Reply)

Answer: C
Question: 8
In an 802.11 WLAN, which option is the Layer 2 identifier of a basic service set, and also is typically
the MAC address of the radio of the access point?
A. BSSID
B. SSID
C. VBSSID
D. MBSSID

Answer: A
Question: 9
What term describes an access point which is detected by your wireless network, but is not a trusted
or managed access point?
A. rogue
B. unclassified
C. interferer
D. malicious

Answer: A
Question: 10
A router has four interfaces addressed as 10.1.1.1/24, 10.1.2.1/24, 10.1.3.1/24, and 10.1.4.1/24.
What is the smallest summary route that can be advertised covering these four subnets?

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 4

A. 10.1.2.0/22
B. 10.1.0.0/22
C. 10.1.0.0/21
D. 10.1.0.0/16

Answer: C
Question: 11
Which two address translation types can map a group of private addresses to a smaller group of
public addresses? (Choose two.)
A. static NAT
B. dynamic NAT
C. dynamic NAT with overloading
D. PAT
E. VAT

Answer: C, D
Question: 12
Which authentication mechanism is available to OSPFv3?
A. simple passwords
B. MD5
C. null
D. IKEv2
E. IPsec AH/ESP

Answer: E
Question: 13
Which two IPv6 tunnel types support only point-to-point communication? (Choose two.)
A. manually configured
B. automatic 6to4
C. ISATAP
D. GRE

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 5

Answer: A, D
Question: 14
Which two EIGRP packet types are considered to be unreliable packets? (Choose two.)
A. update
B. query
C. reply
D. hello
E. acknowledgement

Answer: D, E
Question: 15
Before BGP update messages may be sent, a neighbor must stabilize into which neighbor state?
A. Active
B. Idle
C. Connected
D. Established

Answer: D
Question: 16
Which three statements are correct when comparing Mobile IPv6 and Mobile IPv4 support? (Choose
three.)
A. Mobile IPv6 does not require a foreign agent, but Mobile IPv4 does.
B. Mobile IPv6 supports route optimization as a fundamental part of the protocol; IPv4 requires
extensions.
C. Mobile IPv6 and Mobile IPv4 use a directed broadcast approach for home agent address
discovery.
D. Mobile IPv6 makes use of its own routing header; Mobile IPv4 uses only IP encapsulation.
E. Mobile IPv6 and Mobile IPv4 use ARP for neighbor discovery.
F. Mobile IPv4 has adopted the use of IPv6 ND.

Answer: A, B, D

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 6

Question: 17
Refer to the exhibit.

Which message could contain an authenticated initial_contact notify during IKE main mode
negotiation?
A. message 3
B. message 5
C. message 1
D. none, initial_contact is sent only during quick mode
E. none, notify messages are sent only as independent message types

Answer: B
Question: 18
Which protocol does 802.1X use between the supplicant and the authenticator to authenticate users
who wish to access the network?
A. SNMP
B. TACACS+
C. RADIUS
D. EAP over LAN
E. PPPoE

Answer: D
Question: 19

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 7

Which two statements are correct regarding the AES encryption algorithm? (Choose two.)
A. It is a FIPS-approved symmetric block cipher.
B. It supports a block size of 128, 192, or 256 bits.
C. It supports a variable length block size from 16 to 448 bits.
D. It supports a cipher key size of 128, 192, or 256 bits.
E. The AES encryption algorithm is based on the presumed difficulty of factoring large integers.

Answer: A, D
Question: 20
What are two benefits of using IKEv2 instead of IKEv1 when deploying remote-access IPsec VPNs?
(Choose two.)
A. IKEv2 supports EAP authentication methods as part of the protocol.
B. IKEv2 inherently supports NAT traversal.
C. IKEv2 messages use random message IDs.
D. The IKEv2 SA plus the IPsec SA can be established in six messages instead of nine messages.
E. All IKEv2 messages are encryption-protected.

Answer: A, B
Question: 21
DNSSEC was designed to overcome which security limitation of DNS?
A. DNS man-in-the-middle attacks
B. DNS flood attacks
C. DNS fragmentation attacks
D. DNS hash attacks
E. DNS replay attacks
F. DNS violation attacks

Answer: A
Question: 22
Which three statements are true about MACsec? (Choose three.)
A. It supports GCM modes of AES and 3DES.

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 8

B. It is defined under IEEE 802.1AE.
C. It provides hop-by-hop encryption at Layer 2.
D. MACsec expects a strict order of frames to prevent anti-replay.
E. MKA is used for session and encryption key management.
F. It uses EAP PACs to distribute encryption keys.

Answer: B, C, E
Question: 23
Which SSL protocol takes an application message to be transmitted, fragments the data into
manageable blocks, optionally compresses the data, applies a MAC, encrypts, adds a header, and
transmits the resulting unit in a TCP segment?
A. SSL Handshake Protocol
B. SSL Alert Protocol
C. SSL Record Protocol
D. SSL Change CipherSpec Protocol

Answer: C
Question: 24
IPsec SAs can be applied as a security mechanism for which three options? (Choose three.)
A. Send
B. Mobile IPv6
C. site-to-site virtual interfaces
D. OSPFv3
E. CAPWAP
F. LWAPP

Answer: B, C, D
Question: 25
Which four options are valid EAP mechanisms to be used with WPA2? (Choose four.)
A. PEAP
B. EAP-TLS
C. EAP-FAST
D. EAP-TTLS

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 9

E. EAPOL
F. EAP-RADIUS
G. EAP-MD5

Answer: A, B, C, D
Question: 26
Which three statements are true about the SSH protocol? (Choose three.)
A. SSH protocol runs over TCP port 23.
B. SSH protocol provides for secure remote login and other secure network services over an insecure
network.
C. Telnet is more secure than SSH for remote terminal access.
D. SSH protocol runs over UDP port 22.
E. SSH transport protocol provides for authentication, key exchange, confidentiality, and integrity.
F. SSH authentication protocol supports public key, password, host based, or none as authentication
methods.

Answer: B, E, F
Question: 27
Which two statements are true when comparing ESMTP and SMTP? (Choose two.)
A. Only SMTP inspection is provided on the Cisco ASA firewall.
B. A mail sender identifies itself as only able to support SMTP by issuing an EHLO command to the
mail server.
C. ESMTP mail servers will respond to an EHLO with a list of the additional extensions they support.
D. SMTP commands must be in upper case, whereas ESMTP can be either lower or upper case.
E. ESMTP servers can identify the maximum email size they can receive by using the SIZE command.

Answer: C, E
Question: 28
How does a DHCP client request its previously used IP address in a DHCP DISCOVER packet?
A. It is included in the CIADDR field.
B. It is included as DHCP Option 50 in the OPTIONS field.
C. It is included in the YIADDR field.
D. It is the source IP address of the UDP/53 wrapper packet.

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 10

E. The client cannot request its last IP address; it is assigned automatically by the server.

Answer: B
Question: 29
Which two statements about an authoritative server in a DNS system are true? (Choose two.)
A. It indicates that it is authoritative for a name by setting the AA bit in responses.
B. It has a direct connection to one of the root name servers.
C. It has a ratio of exactly one authoritative name server per domain.
D. It cannot cache or respond to queries from domains outside its authority.
E. It has a ratio of at least one authoritative name server per domain.

Answer: A, E
Question: 30
Refer to the exhibit.

Which three statements are true? (Choose three.)
A. Because of a "root delay" of 0ms, this router is probably receiving its time directly from a Stratum
0 or 1 GPS reference clock.
B. This router has correctly synchronized its clock to its NTP master.
C. The NTP server is running authentication and should be trusted as a valid time source.
D. Specific local time zones have not been configured on this router.
E. This router will not act as an NTP server for requests from other devices.

Answer: B, C, E

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 11

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/

http://www.examsgrade.com/exam/350-018v4/
pg. 12

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.