ExamsGrade PMI-100 Latest Questions & Answers | Test (Assessment) | Production And Manufacturing

PMI

PMI-100
Certified Associate in Project
Management(CAPM)
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Version: 8.1
Question: 1
Which document defines how a project is executed, monitored and controlled, and closed?
A. Strategic plan
B. Project charter
C. Project management plan
D. Service level agreement

Answer: C
Question: 2
Which changes occur in risk and uncertainty as well as the cost of changes as the life cycle of a
typical project progresses?
A. Risk and uncertainty increase; the cost of changes increases.
B. Risk and uncertainty increase; the cost of changes decreases,
C. Risk and uncertainty decrease; the cost of changes increases.
D. Risk and uncertainty decrease; the cost of changes decreases.

Answer: C
Question: 3
Which tool or technique is used in the Plan Scope Management process?
A. Document analysis
B. Observations
C. Product analysis
D. Expert judgment

Answer: D
Question: 4

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 2

Which tool or technique is an examination of industry and specific vendor capabilities?
A. Independent estimates
B. Market research
C. Analytical techniques
D. Bidder conferences

Answer: B
Question: 5
An input used in developing the communications management plan is:
A. Communication models.
B. Enterprise environmental factors.
C. Organizational communications,
D. Organizational cultures and styles.

Answer: B
Question: 6
Regression analysis, failure mode and effect analysis (FMEA), fault tree analysis (FTA), and trend
analysis are examples of which tool or technique?
A. Expert judgment
B. Forecasting methods
C. Earned value management
D. Analytical techniques

Answer: D
Question: 7
The Perform Quality Assurance process occurs in which Process Group?
A. Executing
B. Monitoring and Controlling
C. Initiating
D. Planning

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 3

Answer: A
Question: 8
Enterprise environmental factors are an input to which process?
A. Control Scope
B. Define Scope
C. Plan Scope Management
D. Collect Requirements

Answer: C
Question: 9
Which process develops options and actions to enhance opportunities and reduce threats to project
objectives?
A. Identify Risks
B. Control Risks
C. Plan Risk Management
D. Plan Risk Responses

Answer: D
Question: 10
The process of establishing the policies, procedures, and documentation for planning, developing,
managing, executing, and controlling the project schedule is known as:
A. Plan Schedule Management.
B. Develop Project Charter.
C. Develop Schedule.
D. Plan Scope Management.

Answer: A
Question: 11

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 4

Which input to the Manage Stakeholder Engagement process is used to document changes that
occur during the project?
A. Issue log
B. Change log
C. Expert judgment
D. Change requests

Answer: B
Question: 12
An input to the Plan Stakeholder Management process is:
A. The project charter.
B. The stakeholder analysis.
C. A communication management plan.
D. A stakeholder register.

Answer: D
Question: 13
An input to the Plan Cost Management process is:
A. Cost estimates.
B. Resource calendars,
C. The project charter,
D. The risk register.

Answer: C
Question: 14
A technique used to determine the cause and degree of difference between baseline and actual
performance is:
A. Product analysis.
B. Variance analysis.
C. Document analysis,
D. Decomposition.

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 5

Answer: B
Question: 15
The process of identifying and documenting project roles, responsibilities, required skills, and
reporting relationships and creating a staffing management plan is known as:
A. Develop Project Team.
B. Manage Project Team.
C. Acquire Project Team.
D. Plan Human Resource Management.

Answer: D
Question: 16
Which type of dependency is legally or contractually required or inherent in the nature of work and
often involves physical limitations?
A. Mandatory
B. Discretionary
C. Internal
D. External

Answer: A
Question: 17
During which process does a project manager review all prior information to ensure that all project
work is completed and that the project has met its objectives?
A. Monitor and Control Project Work
B. Perform Quality Assurance
C. Close Project or Phase
D. Control Scope

Answer: C
Question: 18

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 6

An input to the Manage Project Team process is:
A. Work performance reports.
B. Change requests.
C. Activity resource requirements.
D. Enterprise environmental factors.

Answer: A
Question: 19
Which input provides suppliers with a clear set of goals, requirements, and outcomes?
A. Procurement statement of work
B. Purchase order
C. Source selection criteria
D. Bidder conference

Answer: A
Question: 20
A large portion of a projects budget is typically expended on the processes in which Process Group?
A. Executing
B. Planning
C. Monitoring and Controlling
D. Closing

Answer: B
Question: 21
A project manager providing information to the right audience, in the right format, at the right time
is an example of which type of communication?
A. Efficient
B. Effective
C. Push
D. Pull

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 7

Answer: B
Question: 22
Scope, schedule, and cost parameters are integrated in the:
A. Performance measurement baseline.
B. Analysis of project forecasts,
C. Summary of changes approved in a period,
D. Analysis of past performance.

Answer: A
Question: 23
A project in which the scope, time, and cost of delivery are determined as early as possible is
following a life cycle that is:
A. Adaptive
B. Predictive
C. Incremental
D. Iterative

Answer: B
Question: 24
What is the schedule performance index (SPI) if the planned value (PV) is $100, the actual cost (AC) is
$150, and the earned value (EV) is $50?
A. 0.50
B. 0.67
C. 1.50
D. 2.00

Answer: A
Question: 25

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 8

Which item is an input to the Define Activities process?
A. Schedule data
B. Activity list
C. Risk register
D. Scope baseline

Answer: D

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 9

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/

http://www.examsgrade.com/exam/PMI-100/
pg. 10

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.