ExamsGrade C9030-634 PDF Study Kits | Ibm Db2 | Technology

IBM

C9030-634
IBM z Systems Technical Support V6
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Version: 9.0
Question: 1
Linux on z Systems can be attached to an XIV Storage System using:
A. FCP
B. OSA Express
C. PSI FB
D. RoCE Express

Answer: A
Explanation:
Reference:
http://www-03.ibm.com/systems/z/hardware/connectivity/fcp.html

Question: 2
In the z/OS environment, what provides access to cryptographic functions through callable services
and provides administration facilities for loading the master keys into the coprocessors:
A. PKDS
B. CEX5A
C. RACF
D. ICSF

Answer: D
Explanation:
Reference:
“Security Functions of IBM DB2 10 for z/OS” page 396

Question: 3
A z Systems client has the goal to implement a real time analytics environment.
Which of the following alternatives would better leverage the z Systems capabilities?
A. Implement a two-tier architecture where the z Systems server would host DB2 on z/OS, and the
analyticsprocessing would be offloaded to a distributed platform.

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/
pg. 2

B. Implement a two-tier architecture where the z Systems server would host DB2 on z/OS, the
analyticsprocessing would be handled by the IBM DB2 Analytics Accelerator, and ETL (Extract
Transform and Load) would be uploaded to a distributed platform.
C. Implement a two-tier architecture where the z Systems server would host DB2 on Linux on z
Systems, the analytics processing would be handled by the IBM Analytics Accelerator, and ETL
(Extract Transform and Load) would be uploaded to a distributed platform.
D. Implement a two-tier architecture where the z Systems server would host DB2 on z/VM, the
analyticsprocessing would be handled by the IBM DB2 Analytics Accelerator, and ETL (Extract
Transform and Load) would be uploaded to a distributed platform.

Answer: D
Question: 4
Which coupling link allows two zEC12 machines to connect at the maximum distance apart?
A. HCA3-O LR 1X
B. HCA3 12X DDR
C. HCA1-O LR 1X
D. HCA2 12X

Answer: B
Question: 5
A z Systems customer is interested in OOCoD (On/Off Capacity on Demand) to handle future capacity
needs. The CIU and OOCoD contracts are signed and, if needed, the OOCoD Capability Feature is
ordered.
Which of the following describes the next step of the order process?
A. A single OOCoD order is placed that reflects original and anticipated CPs required.
B. Two MESs are ordered.
One that reflects original CPs needed and the second that reflects the total CPs needed. The
customer enrolls in Resource Link.
C. Customer enrolls in Resource Link.
When needed, the customer downloads an OOCoD record.
D. An MES is ordered that reflects the total CPs needed.

Answer: B
Question: 6

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/
pg. 3

A customer has a stated direction to modernize its z/OS legacy COBOL batch applications and rewrite
them in Java for mobile and cloud applications.
Which environment provides the open standards runtime and modernization that customer needs?
A. z/OS Unix Systems Services
B. Java address spaces with z/OS
C. WebSphere Application Server
D. z/OS Linux System Services

Answer: B
Question: 7
What reason supports using synchronous remote copy solutions for Business Continuity?
A. No data loss is the objective
B. Smallest response time impact to the application
C. Minimum recovery time is required
D. Minimal data loss is acceptable

Answer: C
Question: 8
A zBC12-H13 will support which processor configuration?
A. 13CPs + 13IFLs
B. 7CPs + 13IFLs
C. 7CPs + 6IFLs
D. 6CPs + 6IFLs

Answer: D
Question: 9
Which opportunity is appropriate to propose Flash Express to a customer?
A. The customer has paging spikes that cause slow response time.
B. The customer wants to backup important data for high availability.
C. The customer application requires high bandwidth communication to another machine.
D. The customer needs high speed storage for high priority online system datasets.

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/
pg. 4

Answer: A
Explanation:
Reference:
https://www.ibm.com/developerworks/community/blogs/5things/
entry/5_things_to_know_about_flash_express?lang=en

Question: 10
A customer has shown an interest in a new z13. They have been presented a proposal and would like
to move forward with the purchase. The new z System has been placed on order.
During which review process does the customer discuss the installation with IBM?
A. Successful Deployment Process
B. Order Delivery Process
C. Opportunity Management Process
D. Pre-Install Technical Delivery Assessment Process

Answer: D

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/
pg. 5

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/

http://www.examsgrade.com/exam/C9030-634/
pg. 6

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.