Cisco Introducing

Cisco Data Center
Technologies - DCICT
640-916
Cisco
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/

Edition = DEMO

Full Version Features:
 90 Days Free Updates
 30 Days Money Back Guarantee
 Instant Download Once Purchased

 24 Hours Live Chat Support

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 2

Version: 11.0
Question: 1
Which two are advantages of a modular data center design? (Choose two.)
A. complexity
B. scalability
C. ease of management
D. resilience

Answer: B,D
Question: 2
Which two describe functions of the data center aggregation layer? (Choose two.)
A. repeater
B. high-speed packet switching
C. access control
D. services layer
E. QoS marking

Answer: C,D
Question: 3
Which two are functional layers of a collapsed-core LAN design? (Choose two.)
A. core
B. aggregation
C. access
D. distribution
E. services

Answer: A,C
Question: 4
Which two Cisco data center devices can participate in FabricPath? (Choose two.)

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 3

A. Cisco Nexus 5500 Series Switches
B. Cisco Nexus 1000V
C. Cisco Nexus 7000 Series Switches
D. Cisco Nexus 4900 Series Switches
E. Cisco MDS 9500 Series directors

Answer: A,C
Question: 5
Which item best describes the STP requirements for Cisco FabricPath?
A. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.
B. RPVST must be configured on every Cisco FabricPath Border interface.
C. MST must be configured on every Cisco FabricPath VLAN.
D. MST must be configured on every Cisco FPBI.
E. STP is required only to resolve border link failures.
F. STP is not required on Cisco FabricPath interfaces.

Answer: F
Question: 6
Which three are features of Cisco OTV? (Choose three.)
A. control plane-based MAC learning
B. dynamic encapsulation
C. MAC address learning based on flooding
D. pseudo wires and tunnels
E. complex dual-homing
F. native automated multihoming

Answer: A,B,F
Question: 7
Which is a key characteristic of virtual device contexts?
A. allowing logical switches to be aggregated into a single physical switch
B. allowing logical switches to be aggregated into multiple physical switches
C. allowing physical switches to be partitioned to a single virtual switch

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 4

D. allowing physical switches to be partitioned to multiple virtual switches

Answer: D
Question: 8
Which three are characteristics of the SAN core-edge design? (Choose three.)
A. few devices to manage
B. deterministic latency
C. lower oversubscription
D. fewer ISLs
E. easy to analyze and tune performance
F. cost-effective for large SANs

Answer: B,E,F
Question: 9
Which two Cisco Nexus switches are capable of Layer 3 switching? (Choose two.)
A. Cisco Nexus 7010
B. Cisco Nexus 5020
C. Cisco Nexus 5548
D. Cisco Nexus 2248
E. Cisco Nexus 2232

Answer: A,C
Question: 10
Which command pings from the Cisco Nexus 5548 interface mgmt 0 to host 10.10.1.1?
A. ping -m 10.10.1.1
B. ping 10.10.1.1 -m
C. ping 10.10.1.1 vrf management
D. ping 10.10.1.1 vrf default

Answer: C

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 5

Question: 11
Which two are configuration elements selected during initial setup of the Cisco MDS 9100 Series
Fibre Channel Switches? (Choose two.)
A. Telnet bits
B. SNMPv3 community strings
C. Zone port distribution
D. Enforce password complexity
E. Default switchport mode F

Answer: D,E
Question: 12
Which two are configuration elements selected during initial setup of the Cisco Nexus 7000 Series
Switches? (Choose two.)
A. Telnet bits
B. SNMPv3 community strings
C. VDC mode
D. Default interface layer
E. Default interface state
F. CoPP

Answer: D,E
Question: 13
Which two protocols are encapsulated in FCoE? (Choose two.)
A. NSF
B. Fibre Channel
C. CIFS
D. SCSI
E. iSCSI

Answer: B,D
Question: 14

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 6

Which two are benefits of Cisco Unified Fabric? (Choose two.)
A. native AES-256 encryption of data in flight
B. consolidation of LAN and SAN over a common transport
C. zone port distribution
D. reduced cabling
E. SNMPv3 strong authentication

Answer: B,D
Question: 15
Which IEEE protocol provides bandwidth management and priority selection?
A. Priority-based Flow Control (802.1Qbb)
B. Enhanced Transmission Selection (802.1Qaz)
C. Bandwidth Demand Circuit (802.1Qax)
D. Quantized Congestion Control (802.1Qau)
E. Data Center Bridging Exchange (802.1Qab)

Answer: B

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 7

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/

http://www.examsgrade.com/exam/640-916/
pg. 8

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.