Cisco

642-742
CCNP Wireless - IUWVN
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Version: 11.0
Question: 1
Which three options are benefits of U-APSD? (Choose three.)
A. synchronization of the transmission and reception of voice frames
B. bandwidth reservation
C. optimized power-save mode periods
D. increased call capacity
E. priority bandwidth and polling

Answer: A,C,D
Question: 2
Which two options allow a Cisco Unified Wireless IP Phone 7925G to conserve its battery? (Choose
two.)
A. PS-Poll
B. S-APSD
C. U-APSD
D. 802.11h
E. 802.11r

Answer: A,C
Question: 3
Which statement describes the benefit of WMM U-APSD over legacy 802.11 power-save mode?
A. Client can burst data without standard interframe spacing.
B. Client can burst data without ACKs.
C. Client no longer sends null frame to notify of sleep mode.
D. Client sleep mode is scheduled by AP to reduce jitter.

Answer: A
Question: 4

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 2

Which two items enable WMM to expedite frames from respective traffic categories? (Choose two.)
Consistent CWmin and CWmax values
Dynamic CWmin and CWmax values
A. AIFS
B. SIFS
C. PIFS
D. DIFS
E. U-APSD
F. PS-Poll

Answer: B,C
Question: 5
When a VoWLAN client is in the range of two cells, which two statements describe how the client
makes a decision about which cell is the best to associate with? (Choose two.)
A. The client will associate with the cell with the highest RSSI value.
B. The client will associate with the cell with the lowest SNR value.
C. The client will associate with the cell broadcasting the highest 802.11e value.
D. The client will associate with the cell broadcasting the highest TSPEC value.
E. The client will associate with the cell broadcasting the lowest mandatory date rate.
F. The client will associate with the cell broadcasting the highest data rate.
G. The client will associate with the first cell that advertises U-APSD.

Answer: A,B
Question: 6
The AP has been properly configured for a VoWLAN survey. The RF environment contains a noise of 87 to -90 dBm. What would be the target value for the cell edge reading?
A. -55 dBm
B. -60 dBm
C. -62 dBm
D. -67 dBm
E. -70 dBm
F. -73 dBm

Answer: C
Question: 7

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 3

What is the recommended minimum speed at the edge of the cells in an 802.11g network for a good
Cisco VoWLAN deployment?
A. 11 Mb/s
B. 12 Mb/s
C. 18 Mb/s
D. 36 Mb/s
E. 54 Mb/s

Answer: B
Question: 8
Which three statements are true about load-based Call Admission Control? (Choose three.)
A. grants a VoWLAN client-initiated call based on the number of active clients associated to the AP
B. grants a VoWLAN client-initiated call based on channel bandwidth capacity
C. uses the 802.11i specifications
D. uses ADDTS action frames
E. requires a WMM-enabled client

Answer: B,D,E
Question: 9
Using proper VoWLAN design practice, what would be a reasonable total number of calls for a
properly designed 802.11g cell to ensure call quality?
A. 4
B. 7
C. 14
D. 20
E. 25
F. 27

Answer: C
Question: 10

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 4

Using proper VoWLAN design practice, what would be a reasonable total number of calls for a
properly designed 802.11a cell to ensure call quality?
A. 4
B. 7
C. 14
D. 20
E. 25
F. 27

Answer: D
Question: 11
A VoWLAN site survey was performed and equipment installed based on recommended design
guidelines. Which two statements describe reasons to perform a post-deployment survey? (Choose
two.)
A. There is insufficient information about the number of people in the area when the survey is
performed.
B. There is insufficient information by AirMagnet VoFi Analyzer.
C. There are elevator shafts.
D. There are roaming pathways.
E. There are changes in temperature in the indoor environment.

Answer: A,D
Question: 12
Which attribute does the VoWLAN Readiness Tool of WCS v7.0 use to predict acceptable conditions?
A. SNR
B. RSSI
C. PER
D. WMM
E. QBSS

Answer: B
Question: 13

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 5

You are deploying a combination of Cisco Unified Wireless IP Phones 7921G and 7925G at your
branch offices in a centralized call processing environment that requires high availability at branch
locations. Which three components need to be verified before the wireless IP phones can be
deployed? (Choose three.)
A. Sufficient SRST license support at each branch location
B. Support for local voice mail
C. Branch gateways support MoH
D. Properly configured QoS over the IP WAN links
E. Support for single number reach
F. Support for E.164 dialing
G. Sufficient IP phone licenses in the Cisco Unified Communications Manager cluster

Answer: A,D,G
Question: 14
You have recently added Cisco Unified Wireless IP Phones 7921G and 7925G to your branch office.
The new wireless and wired IP phones are experiencing poor call quality when receiving calls across
the IP WAN from the remote HQ. What is the most likely issue?
A. The Cisco Unified Communications Manager bandwidth for the IP WAN link is not properly
configured and is allowing more calls than the link can accommodate.
B. The Cisco Unified Communications Manager bandwidth settings have not been increased to
support the new wireless IP phones.
C. The Cisco Unified Communications Manager bandwidth is set too low, resulting in poor call
quality.
D. The Cisco Unified Communications Manager gatekeeper-controlled CAC has been set too low,
resulting in poor call quality.

Answer: A
Question: 15
Your Cisco Unified Wireless IP Phones 7921G and 7925G are associated with the VoWLAN at your
branch office. When they attempt to place a call, the call fails to go through and you receive a fast
busy tone. What is the issue?
A. The wireless phones failed to register with the Cisco Unified Communications Manager cluster.
B. The Cisco Unified Communications Manager cluster invoked CAC to preserve IP WAN voice
bandwidth.
C. The local gateway rejected the call because of high IP WAN utilization.
D. Automatic alternate routing has been invoked.

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 6

Answer: B

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 7

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/

http://www.examsgrade.com/exam/642-742/
pg. 8

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.