ExamsGrade C_EWM_91 Latest Sample Questions & Answers | Warehouse | Information Technology Management

SAP

C_EWM_91
SAP Certified Application Associate - SAP
Extended Warehouse Management 9.1
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Question: 1
The following are structural components of a packaging specification.
There are 4 correct answers to this question.
Response:
A. Item type
B. Header
C. Product Number
D. Contents
E. Level
F. Element

Answer: BDEF
Question: 2
What SAP components can be used to perform delivery scheduling?
There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Sales and Distribution in SAP ERP
B. SAPCRM
C. SAP APO Global Available to Promise
D. EWM
E. SAP Event Management

Answer: AC
Question: 3
Each client in an SAP server is assigned a unique name that is used in ALE communucations. What is
the name of the field?
Choose the correct answer(s).
Response:
A. Server-ID
B. Logical System
C. Logical Server
D. Client System ID

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 2

Answer: B
Question: 4
What fields in the ERP system are used to determine the 'intermediate' warehouse number in
delivery documents.
There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. MRPArea
B. Plant
C. Shipping condition
D. Storage condition
E. Storage Location
F. Company Code

Answer: BE
Question: 5
What data in the SAP ERP system triggers the goods receipt processing in EWM?
Choose the correct answer(s).
Response:
A. The transfer requirement.
B. The transfer order.
C. The inbound delivery document creation.
D. Posting changes

Answer: C
Question: 6
What is the process in EWM that allows you to trigger a goods receipt from EWM?
Choose the correct answer(s).
Response:
A. Expected goods receipt
B. External inbound delivery
C. External inbound delivery notification
D. Expected inbound delivery

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 3

Answer: A
Question: 7
EWM uses which document type to differentiate that an EWM inbound delivery from production
takes place
Please choose the correct answer
Response:
A. Inbound Delivery from Production
B. Inbound Delivery from Warehouse
C. Outbound Delivery from Production
D. Inbound Process from Production

Answer: A
Question: 8
In pick, pack, and pass, warehouse workers pass the product from activity area to activity area until
it arrives at the actual destination storage bin. In which setting, the system specifies the sequence
for processing the warehouse orders and corresponding pick HUs.
Please choose the correct answer.
Response:
A. System-controlled pick, pack, and pass function
B. User-controlled pick, pack, and pass function
C. Machine controlled pick, pack, and pass function
D. Automated pick, pack, and pass function

Answer: A
Question: 9
The sort profile for task sorting in warehouse orders can have a maximum of how many sort fields?
Choose the correct answer(s).
Response:
A. 10
B. 5
C. 20
D. 15
E. 30

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 4

Answer: D
Question: 10
What document in EWM contains the same basic information as the inbound delivery document in
SAP ERP?
Choose the correct answer(s).
Response:
A. The inbound delivery document.
B. The inbound delivery notification document.
C. The inbound delivery requirement document.
D. The transfer requirement.

Answer: B
Question: 11
You can use the program Generating Storage-Type-Specific Networks to generate storage-typespecific networks for the travel distance calculation in Extended Warehouse Management
automatically. On the SAP Easy Access screen, choose Extended Warehouse Management

Settings → Travel Distance Calculation → Generate Network. The edges for the aisles generated in
this way have the following properties
Note: There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. If storage bins are located on both sides of the aisle, the edges are located in the center of the
aisle
B. Edges can be passed in only one directions
C. Edges are only created for aisles that have one storage bin
D. The edges start and end outside the aisle (half a bin depth).
E. If there are only storage bins on one side of the aisle, the edges lie half a bin depth away from the
aisle

Answer: ADE
Question: 12
The system then creates ________________ tasks that contain a work center as the destination
storage location in accordance with the VAS order.
Please choose the correct answer.
Response:

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 5

A. handling warehouse unit
B. handling unit warehouse
C. unit warehouse handling
D. complete warehouse unit

Answer: B
Question: 13
EWM can be deployed as follows:
There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. only in the SAP SCM server environment.
B. only in a standalone, decentralized server environment
C. either as a component of the SAP SCM 5.0/SCM 2007 server environment, or as an add-on to an
SAP ERP server environment.
D. as a component of an SAP SCM 5.0/SCM 2007 server environment

Answer: CD
Question: 14
Which of the following are examples of EWM internal functions/processes?
There are 4 correct answers to this question.
Response:
A. Quality Inspection
B. Task and Resource Management
C. Value Added Services
D. Yard Management
E. RFID

Answer: ACDE

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 6

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/

http://www.examsgrade.com/exam/C_EWM_91/
pg. 7

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful

Master Your Semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master Your Semester with a Special Offer from Scribd & The New York Times

Cancel anytime.