Blue Coat

BCCPP
Blue Coat Certified Proxy Professional
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Question: 1
Which of the following are true when attempting to deny access to file types?
A. MIME type objects are matched against the Content-type request header; File Extension objects
are matched against the GET response header; Apparent Data Type objects are matched against
request data.
B. MIME type objects are matched against the Content-type response header; File Extension objects
are matched against the GET request header; Apparent Data Type objects are matched against
response data.
C. MIME type objects are matched against the Content-encoding response header; File
Extension objects are matched against the GET request header; Apparent Data Type objects are
matched against response data.
D. MIME type objects are matched against the Content-type response header; File Extension objects
are matched against the GET request header; Apparent Data Type objects are matched against
request data.

Answer: C
Question: 2
Which of the following steps have to be performed to support Kerberos Authentication?
(Choose all that apply)
(a) A virtual URL that resolves to the IP of the ProxySG.
(b) Registering the BCAAA as a Service Principal Name.
(c) Configuring IWA Realm.
(d) Configuring Explicit Proxy.
A. All of the above
B. None of the above
C. a, b & c only
D. b, c & d only

Answer: D
Question: 3.
Which of the following statements are true? (Choose all that apply)
(a) The SGOS object store utilizes a directory structure so that objects in cache can be accessed
rapidly
(b) Information about a single object in cache be retrieved from the Management console or the CLI

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 2

(c) There are two object caches, the object cache which resides on disk and the object cache which
resides in RAM
(d) The SGOS object store is separated by protocol (HTTP cache, FTP cache, etc.)
A. a, b & c only
B. a, c & d only
C. b, c & d only
D. All of the above

Answer: A
Question: 4
The ProxySG acts as both an ICAP client and ICAP server.
A. True
B. False

Answer: A
Question: 5
Which of the following statements are true about Reverse Proxy deployment?(Choose all that apply)
(a) Forwarding hosts in the forwarding file must be defined as "server" style
(b) Default-scheme in forwarding file is supported
(c) Protocol conversion between HTTPS <- ->HTTP are automatic
(d) ProxySG should be set with default DENY policy
A. a, b & c only
B. a, c & d only
C. b, c & d only
D. All of the above

Answer: B
Question: 6
Which of the following statements are true about ProxySG Protocol Detection feature?
(Choose all that apply)
(a) Protocol detection is performed on the server's response.
(b) Protocol detection is performed on the client's request.

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 3

(c) Enabling Detect Protocol option will automatically enable early intercept attribute in proxy
services.
(d) Protocol detection is performed by looking at the TCP port number.
A. a & b only
B. b & c only
C. c & d only
D. ALL of the above

Answer: D
Question: 7
url.regex=!\.html$ d\ DENY
What is the effect of the above CPL code?
A. Deny any URL that ends with html
B. Deny any URL that does not end with html
C. Deny any URL that ends with htm or html
D. Deny any URL that does not end with htm or html

Answer: B
Question: 8
Which of the following statements are true about dynamic bypass list? (Choose all that apply)
(a) Configured polices will not be enforced on client request if the request matches an entry in the
bypass list.
(b) Dynamic bypass entries are lost when ProxySG is restarted
(c) If request made to a site in a forwarding policy is in the bypass list, the site is inaccessible
(d) Dynamic bypass parameters can be configured on Management Console and CLI.
A. All of the above
B. a, b & c only
C. b, c & d only
D. a, c & d only

Answer: B
Question: 9
You can NOT use a self-signed certificate when intercepting SSL traffic.

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 4

A. True
B. False

Answer: B
Question: 10
What criterion is NOT used to determine location awareness of a ProxyClient
A. IP address range
B. Virtual NICs IP address range
C. The IP address of the closest AND concentrator
D. DNS server IP address

Answer: C
Question: 11
Which method of controlling downloads of certain file types works fastest on ProxySG?
A. Apparent Data Type
B. MIME Type
C. File extension

Answer: C
Question: 12
A cookie without an expire value will___
A. last until the client cleats cookies from the browser
B. last until the client closes the browser session
C. last until the client logs off

Answer: B
Question: 13

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 5

Which of the following hostnames are NOT matched by the regular expression “www (0 9) (0-9)? \
.foo\ .com”)
A. www.foo.com
B. www01.foo.com
C. www1.foo.com
D. www11.foo.com

Answer: A
Question: 14
The Content-encoding header is used to declare the MIME type and compression method used in a
HTTP response.
A. True
B. False

Answer: A
Question: 15
Which of the following are obvious advantages of having a ProxySG deployed in a Reverse Proxy
environment? (Choose all that apply)
(a)The ProxySG has built in DOS protection to guard the actual web server from denial-ofservice
attacks
(b) Increased performance with caching provides an improved Web Experience
(c) Consistent default behavior of cache expiration and validation directives
(d) SSL termination on ProxySG allow SSL offloading, therefore eliminating bottleneck on the web
server side.
A. All of the above
B. a, b & c only
C. a, b & d only
D. b, c & d only

Answer: C
Question: 16
Which of these are the features of a Blue Coat Director? (Choose all that apply)

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 6

(a) Install and update configurations of a group of ProxySG
(b) Distribute and control content of a group of ProxySG
(c) Managing SSL VPN configuration
(d) Monitoring ProxySG Performance
A. a, b & c only
B. a, b & d only
C. b, c & d only
D. a, c & d only

Answer: B
Question: 17
Which client deployment methods support the 407 Proxy Authentication Required response code?
(Choose all that apply)
(a) Proxy Auto Configuration files
(b) WCCP
(c) Proxy settings in browser
(d) Inline Bridging
A. a & b only
B. b & c only
C. c & d only
D. a & c only
E. All of the above

Answer: D
Question: 18
After creating CPL in the local policy file, the policy is imported into the VPM CPL file so that it can be
viewed through the Visual Policy Manager.
A. True
B. False

Answer: A
Question: 19

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 7

With ProxySG failover, the failover Virtual IP address can be the same as the IP address assigned to
the master.
A. True
B. False

Answer: B
Question: 20
ProxySG is configured to permit error but guest authentication is not configured. What will happen
to a user who initiates a connection to the Internet?
A. The user will receive an error notifying unsuccessful authentication.
B. The user will be allowed to proceed as a guest user.
C. The user will be allowed to proceed as unauthenticated.
D. The user will receive an error notifying Access Denied.

Answer: A

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 8

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/

http://www.examsgrade.com/exam/BCCPP/
pg. 9

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.