SAP

C_TERP10_67
SAP Certified Application Associate - Business
Process Integration with SAP ERP 6.0 EhP7
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Version: 7.0
Question: 1
Which of the following are examples of info types?
There are 4 correct answers to this question.
Response:
A. Organizational assignment
B. Addresses
C. Name
D. Basic Pay
E. Planned working time

Answer: ABDE
Question: 2
Identify 2 Organizational Levels in the Purchase to Pay Business Process
There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Purchasing group
B. Assessment intervals
C. Storage location
D. General activities

Answer: AC
Question: 3
Consumption based planning can be done on the following levels
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Based on independent requirements
B. Reorder-point planning
C. Forecast-based planning
D. Time-phased planning

Answer: BCD

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 2

Question: 4
Name the organizational unit where following work can be carried out:
Machine, Group of machines ,A person ,Group of people.
Please choose the correct answer.
Response:
A. Plant maintenance
B. Work station
C. Locations
D. Different levels

Answer: B
Question: 5
The subareas of People Integration in NetWeaver include:
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Collaboration
B. Integration broker
C. Portal infrastructure
D. Multi-channel access

Answer: ACD
Question: 6
Your organization is implementing SAP ERP Logistics Execution. As a project team member, you are
responsible for defining and assigning the organizational levels relevant for Logistics Execution. How
would you correctly assign the organizational levels?
Please choose the correct answer.
Response:
A. A transportation planning point can be assigned to a plant.
B. Several plant-storage location combinations can be assigned to one warehousenumber.
C. A plant-storage location combination can be assigned to multiple warehouse numbers.
D. A plant-storage location and storage area combination can be assigned to onewarehouse number.
E. A plant-storage location combination can be assigned to several shipping points.

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 3

Answer: B
Question: 7
Your organization is implementing the Sales Order Management Business Process in SAP ERP. The
implementation team asks your advice on the assignment of the Sales Order Management
organizational levels to other SAP ERP organizational levels. Which of the following statements
correctly describe the assignment of Sales Order Management organizational levels in SAP ERP?
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. A plant can have many shipping points.
B. More than one distribution channel can be assigned to a sales organization.
C. A sales organization can be assigned to multiple company codes.
D. A plant can only be assigned to one sales organization.
E. A sales area can belong to only one company code.

Answer: ABD
Question: 8
Which of the following are mandatory Partner functions for the Customer Master?
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Sold-to-party
B. Ship-to-party
C. Contact persons
D. Payer
E. Forwarding Agent

Answer: ABD
Question: 9
Which organizational level is defined in Financial Accounting?
Please choose the correct answer.
Response:
A. Purchasing group
B. Operating concern
C. Segment
D. Sales area

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 4

Answer: C
Question: 10
What all are the steps a system does during the automatic payment program?
There are 2 correct answers to this question.
Response:
A. Avail payment
B. Clears open items
C. Prepares data for the printing of payment media
D. Vendor records
E. Financial budgeting.

Answer: BC
Question: 11
When recording personnel data, you do so in which structures?
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Enterprise
B. Organizational
C. Informational
D. Personnel

Answer: ABD
Question: 12
A colleague of yours is interested in SAP NetWeaver. He or she would like to know which
subcomponent of SAP NetWeaver guarantees the independence of databases and operating systems
and supports an open end environment. Which SAP NetWeaver subcomponent provides that
functionality?
Please choose the correct answer.
Response:
A. Exchange Infrastructure
B. Application Platform
C. People Integration

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 5

D. Information Integration
E. Process Integration

Answer: B
Question: 13
What all are the elements enables strategic analysis and supports decisionmaking within a
company?
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Payments approval
B. Business intelligence infrastructure
C. Comprehensive set of tools
D. Planning and simulation capabilities
E. Transitions approval

Answer: BCD
Question: 14
Time periods in the standard planning table could be
There are 4 correct answers to this question.
Response:
A. Minutes
B. Days
C. Weeks
D. Accounting periods
E. Sales periods

Answer: BCDE
Question: 15
Enterprise Services Architecture (ESA) enables business innovation by:
There are 3 correct answers to this question.
Response:
A. Leveraging existing IT assets
B. Reducing total cost of ownership

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 6

C. Increasing time to implementation
D. Maximizing agility

Answer: ABD

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 7

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/

http://www.examsgrade.com/exam/C_TERP10_67/
pg. 8

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.