Cisco

210-060
Implementing Cisco Collaboration Devices (CICD)
Full versionis available at link below with affordable price.

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/

Edition = DEMO

Full Version Features:



90 Days Free Updates
30 Days Money Back Guarantee
Instant Download Once Purchased
24 Hours Live Chat Support

Version: 9.0
Question: 1
Which command allows the telephony service of a Cisco Unified Communications Manager Express
router to be associated to loopback address 192.168.143.44?
A. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip source-address 192.168.143.44!
B. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip bind src-addr 192.168.143.44!
C. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8source-address ipv4:192.168.143.44!
D. !telephony-servicemax-ephones 4max-dn 8ip address 192.168.143.44!

Answer: A
Question: 2
Which four devices can be used to provide analog ports, traditional phones, and fax machines?
(Choose four.)
A. Cisco VG224 Analog Voice Gateway
B. Foreign Exchange Station Voice Interface Card
C. Cisco High Density VoiceFax Network Module
D. Cisco ATA190 Analog Telephone Adapter
E. Cisco VG350 Analog Voice Gateway
F. Cisco Unified Border Element
G. Foreign Exchange Office Voice Interface

Answer: A,B,D,E
Question: 3
Client A in X site uses an IP phone to call client B in Y site. Engineers have selected SCCP as the
default VoIP signaling protocol. Which network path will the call signaling take when client A calls
client B?
A. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using TCP port 1000
B. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using TCP port 2000
C. IP phone X > CUCM subscriber > IP phone Y using UDP port 1000
D. IP phone X > IP phone Y using TCP port 2000
E. IP phone X > IP phone Y using TCP port 1000

Answer: B

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 2

Question: 4
Which Cisco Unified Communications Manager protocol communicates with collaboration
endpoints?
A. SCCP
B. RTP
C. SIP
D. CDP

Answer: C
Question: 5
Which two tools can be used to measure the quality of a VoIP call? (Choose two.)
A. QoS configuration tool
B. mean opinion score tool
C. bulk administration tool
D. jitter compensation tool
E. rFactor tool

Answer: B,E
Question: 6
What is the recommended maximum one-way latency for voice and video networks?
A. 100 ms
B. 150 ms
C. 200 ms
D. 300 ms

Answer: B
Question: 7

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 3

An engineer must configure QoS for a VoIP network. Which option is the best QoS model for this
task?
A. IntServ
B. DiffServ
C. MPLS
D. FIFO

Answer: B
Question: 8
User A notices echo on a call with user B. Both users are using Cisco VoIP phones. User B is using a
headset, and user A is using a handset. What is the most likely source of the echo?
A. user A handset
B. user B headset
C. disabled echo cancellation on user A phone profile
D. disabled echo cancellation on user B phone profile

Answer: B
Question: 9
Users report that no phone numbers are listed in the corporate directory, but the employee names
are listed. Which option must be verified in Cisco Unified Communications Manager Administration
to display the directory numbers?
A. The primary extension is configured.
B. The user's phones are listed as a controlled device.
C. Users are associated with their directory number.
D. The telephone number field has been filled in appropriately.

Answer: D
Question: 10
The Cisco Unified Communications administrator has implemented Cisco IM and Presence for the
company. An email was sent to all employees requesting that they document any malfunctioning.
Employees must navigate to which Cisco Jabber for Windows menu to report functionality issues?
A. Options

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 4

B. Show docked window
C. Report a problem
D. Show connection status
E. Show error notifications

Answer: C
Question: 11
A network engineer must set up an end-user account for a SIP device to use for authentication.
Which end-user information is used for SIP authentication?
A. account ID
B. password
C. PIN
D. digest credentials

Answer: D
Question: 12
A networking administrator needs to add a new user in Cisco Unified Communications Manager.
Where must the administrator navigate to accomplish this task?
A. Device Association
B. User Management
C. Application
D. Application User

Answer: B
Question: 13
Which two user types are valid when a user is created in Cisco Unified Communications Manager?
(Choose two.)
A. local end user
B. LDAP synchronized end user
C. UDS end user
D. EDI end user
E. BDI end user

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 5

Answer: A,B
Question: 14
An engineer is adding a third-party video endpoint to Cisco Unified Communications Manager.
Which third-party device type should be used when adding the system?
A. SCCP
B. SIP
C. MGCP
D. H.323

Answer: B
Question: 15
An engineer is adding four cordless analog phones to Cisco Unified Communications Manager. Which
solution best meets this requirement?
A. Cisco VG202 Analog Voice Gateway
B. Cisco VG204 Analog Voice Gateway
C. Cisco VG224 Analog Voice Gateway
D. Cisco VG350 Analog Voice Gateway

Answer: B

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 6

For More Information:

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/

http://www.examsgrade.com/exam/210-060/
pg. 7

Master your semester with Scribd & The New York Times

Special offer for students: Only $4.99/month.

Master your semester with Scribd & The New York Times

Cancel anytime.